fbpx

Вкусни и красиви торти във Варна

Marmalad World е едно от най-популярните заведения в Grand Mall Varna. Уникалното за ресторанта е, че освен впечатляващо солено меню, ние създаваме и превъзходни десерти. За да Ви предоставим най-вкусните и пресни десерти, създадохме собствен цех за торти и намерихме най-сърцатите и опитни сладкари в града. 

Вижте как правим нашите прекрасни торти!

Не случайно името ни е “Marmalad”. Ние обичаме сладкото и вярваме, че десертът може да направи всеки човек истински щастлив.

Ако сте от Варна и търсите красива и вкусна торта, с която да отпразнувате личен, семеен или бизнес повод, обърнете се към “Marmalad”.

Можем да изработим торта по Ваш проект и вкусови предпочитания. Изберете блатове, украса, форма и ние ще създадем перфектната торта за Вас. Можете да изберете размер на тортата или да поръчате парче сладко изкушение, което да хапнете в мола или да поръчате с доставка до Вашия дом или офис. 

Всяка година, нашите опитни сладкари създават нови рецепти, за торти, чийзкейкове, парфета и др. При нас ще намерите и много сезонни десерти, направени с актуални за сезона плодове. Едно е сигурно, Marmalad ще Ви изненада всеки път когато го посетите, при това приятно и сладко!

Да, тортите са наша слабост и страст, но с тях сладката магия не приключва. Ние предлагаме и уникален сладолед, направен отново в нашите цехове по стара, Италианска рецепта за Gelato. 

А, хапвали ли сте скоро замразен йогурт в прекрасна box опаковка и посипан с всичко любимо – шоколадови стърготини, желирани бонбони, мармалади, шоколадов или карамелов топинг и още и още …

Ако Ви предстои празник или просто искате да усладите деня си, не се колебайте да опитате от едни от най-сладките и пресни торти във Варна, тези на Marmalad World.