fbpx

Любимото място на всички ...

Marmalad World - Grand Mall Varna

Marmalad World - Ресторант Гранд Мол Варна

Marmalad World е прекрасно място за хапване и отмора с повод или без. Ако сте решили да прекарате време в Grand Mall Varna, да се забавлявате или да пазарувате, не пропускайте да се отбиете и Marmalad World.

Богатото ни меню ще Ви изненада с вкусни свежи салати, сандвичи и бургери, впечатляващи месни ястия, страхотни десерти, приготвени в собствения ни сладкарски цех и ароматни кафета.

Интериорът на ресторанта е неизменна част от цялостното преживяване, което сме подготвили за всеки гост.

Marmalad World е любимото място на малки и големи!

Сладко място за всички ...

Името ни ни издава! При нас сладкият вкус във всичките му форми е издигнат в култ. Отделете време за да се насладите на десертите ни – шоколадови и плодови торти, бисквитени изкушения, екзотични вкусове, чийзкейкове и още много …

Не пропускайте да опитате и вкуса на истински италиански сладолед, който отново ние приготвяме специално за Вас. Омагьосани от вкуса на италианското GELATO, ние се сдобихме със специална, стара рецепта за приготвянето на този емблематичен в цял свят сладолед.

Ако искате бързо да осладите деня си … можете просто да грабнете от нашия Frozen Yogurt и да продължите своя шопинг в мола. Frozen Yogurt в Marmalad World е равно на вкусна и цветна изненада. На витрините ни ще видите разнообразие от вкусотии, с които можете да гарнирате своята сладка изненада. Шоколадови пръчици, стърготини, кокос, желирани бонбони, много и разнообразни плодови вкусове … изборът е огромен и е изцяло Ваш!  Очакваме Ви в Marmalad World!

Направи резервация

Искаш ли най-хубавата маса в най-хубавия ресторант - Marmalad World в Grand Mall Varna? Обади ни се сега и направи резервация!

тел. 088 466 6711

Посети ни

Гост на града или не, ти трябва да опиташ удоволствията на Marmalad World. Ще ни намериш лесно в Grand Mall Varna.

ул. Андрей Сахаров 2