fbpx

Детски торти Варна

Рожденият ден на децата е цветен, звучен и изпълнен с много емоции както за малките, така и за големите. Детската торта за рожден ден заема централно място на всяко добро парти. Ние от Marmalad World създаваме едни от най-впечатляващите детски торти във Варна.

Ако рожденият ден на вашия малчуган предстои, не пропускайте нашите 3 професионални съвета за избор и поръчка на торта.

  1. Преценете внимателно колко голяма да е тортата. Предвидете парче торта за гостите и добавете още 1-2 екстра парчета, защото всеки ще се съгласи, че на детските рождени дни всичко е възможно. Различните по форма торти позволяват и различен разрез и брой парчета. Кръглите торти най-лесно и красиво се разрязват на триъгълни парчета. По-малките торти е предвидено да се нарязват на 8 парчета, а по-големите – на 12. Не така стои въпросът с тортите с квадратна или правоъгълна форма. Парченцата обикновено се режат в квадратна форма, така че големината им може лесно да варира според броя на гостите ви.

  2. Помислете за детайлите! Да, детските торти винаги са красиви. Те са едни от най-декорираните и цветни торти, които майсторите сладкари създават. Помислете добре за темата на тортата и я съчетайте с темата на самото парти. Днес е все по-модерно родителите да организират тематични рождени дни за децата, отговарящи на техните интереси или любими анимационни герои. Обикновено всичко е съчетано, от салфетките и картонените чинийки, до цвета на балоните и тортата. Добре е преди да поръчате тортата, която си представяте, че ще зарадва най-много детето Ви, да потърсите декорацията, от която се нуждаете, за да знаете, че те ще си паснат. 

  3. Вкусът на тортата. Всички знаем, че тортите могат да включват сложни захарни фигурки, които малките обожават. Някои торти са с фондан, други са с принт на любимия детски герой, трети са плодови и т.н. Вкусът обаче е също толкова важен, колкото и визията на детската торта. Тортите могат да се предлагат с различни блатове и кремове, затова помислете освен за украсата и за перфектния вкус, който ще направи деня ви истински сладък.

Ние от Marmalad World създаваме уникални по своя вкус и дизайн детски торти във Варна. Всяка торта е създадена в нашия цех, намиращ се в Grand Mall Варна. Работим с най-добрите суровини, защото държим всичко да е висококачествено и прясно! Нашите специалисти ще ви помогнат в избора на перфектната детска торта за вашето парти. Разгледайте и част от направените от нас торти и се убедете, че нашите детски торти са сред най-красивите.

Ако искате да поръчате и вашата торта за детски рожден ден от нас, можете да ни посетите в Grand Mall Варна, ет. 2 – ресторант Marmalad World. Ние ще ви консултираме и заедно ще създадем съвършената торта за вашето дете.

Очакваме Ви!