fbpx

Поръчай своята торта от нас!

Marmalad World - Grand Mall Varna

Торти за Рожден Ден Варна

Marmalad World създава едни от най-прекрасните торти за рожден ден във Варна. При нас можете да изберете торти от голям каталог или да развихрите фантазията си и да поръчате уникална торта за вашия специален повод. Рождените дни са нещо прекрасно, независимо дали сте малък или голям. Този ден трябва да е изпълнен с много любов и позитивни емоции, а тортата е черешката на празника. Колкото по-красива и вкусна е тортата, толкова по-голям е шанса да се сбъднат желанията ви след като духнете свещичките.

Ако ви предстои празник, не пропускайте възможността да възхитите всички с торта за рожден ден от Marmalad World Варна. Посетете ни в ресторанта ни в Grand Mall Варна и разговаряйте с нашите опитни служители. Те ще ви консултират относно избора на блатове, украсата, формата и броя парчета, които искате тортата да има. Препоръчваме ви да ни посетите 5-10 дни преди датата, на която искате тортата да е готова, за да сме сигурни, че можем да поемем поръчката ви.

А, чудите ли се как и къде се произвеждат тортите за рожден ден на Marmalad World Варна, за да са винаги толкова вкусни и пресни? Ние имаме собствен сладкарски цех, в който произвеждаме тортите ни, сладоледа Gelato – запазената марка на Marmalad. От цеха ни се произвеждат както всички поръчкови торти, така и уникалните десерти за ресторантите Marmalad World в Grand Mall, Marmalad Port на Морска Гара Варна и Marmalad Coffee and Gelato, намиращ се в курортен комплекс Св. Св. Константин и Елена. 

Ако на тези места в гр. Варна сте опитвали спиращи дъха със своя вкус и вид торти, бъдете сигурни, че са наше производство.

Изберете нас, а ние ще вложим цялата ни любов, знание и опит за да създадем перфектната за вас торта за рожден ден. Очакваме Ви! 

Развихрете въображението си! Ние можем да реализираме всяка ваша сладка идея!

Направи запитване

Искаш ли най-хубавата бутикова торта от Marmalad World? Обади ни се ако имаш въпроси относно бутиковите торти.

тел. 0885 322 255​

Посети ни

Гост на града или не, ти трябва да опиташ удоволствията на Marmalad World. Ще ни намериш лесно в Grand Mall Varna.

ул. Андрей Сахаров 2