fbpx

Най-атрактивното място на Св. Влас ...

Marmalad St. Vlas

Marmalad Свети Влас

През вече далечната 2014 г създадохме Marmalad St. Vlas за да направим летата незабравими. През лятото можете да откриете вкуса на Marmalad на пристанище Марина Диневи в Св. Влас.

В Marmalad Vlas дните и нощите се превръщат в безкраен купон. Басейн, Бар със страхотни коктейли, Ресторант с познатото разнообразно меню на Marmalad, Sushi и много, много вкусни предложения.

Тук можете да прекарате времето си наслаждавайки се на заслужена почивка!  Ако изберете Св. Влас през летния сезон, не пропускайте да отделите време за Marmalad St. Vlas

В Marmalad - през деня и през нощта ...

Всички обичаме лятото, затото това е момента да се отпуснем и да създадем прекрасни спомени. Marmalad St. Vlas е прекрасно място, където можете да направите всичко това. Тук можете да изпиете първото ароматно кафе за деня и да останете за последния коктейл през прохладната нощ. Ресторантът се намира на самото пристанище на Марина Диневи, така че ако искате да хапнете, наслаждавайки се на морската панорама и красивите яхти в пристанището, тук е Вашето място!
 

Всичко заради което Marmalad е предпочитан ресторант за приятни срещи с любими хора ще намерите и в Св. Влас. Предлагаме много и разнообразни морски деликатеси, поднесени по красив и елегантен начин. Ако Ви се хапва пица – тук е най-хубавата! Ако предпочитате неземно вкусни бургери – те са в менюто ни! Sushi менюто ни е богато, за да отговорим на изискванията и желанията на всеки клиент.

Разбира се, всички десерти, заради които носим най-сладкото име сред ресторантите Ви очакват при нас! Изберете какво Ви се хапва и му се насладете с всички свои сетива! Ако навън е топло и си мислите за море, то Ви очакваме в Marmalad – Св. Влас.

Направи резервация

Искаш ли най-хубавата маса в най-атрактивния ресторант - Marmalad в Свети Влас? Обади ни се сега и направи резервация!

Очакваме те през лятото!

Посети ни

Гост на града или не, ти трябва да опиташ удоволствията на Marmalad Vlas. Ще ни намериш лесно!

Пристанище Марина Диневи