fbpx

Най-впечатляващото място във Варна ...

Marmalad Port - Sea Port Varna

Marmalad Port - Морска Гара Варна

През последните години Морска Гара Варна се превърна в едно от най-предпочитаните и обичани места за развлечение на Варненци и на гостите на града. Новият облик на Морска Гара го прави предпочитано място за среща с морето и простора през всички сезони!

Точно мястото е една от причините Marmalad Port да се превърне в емблема на Морска Гара Варна. Ресторантът е на два етажа, като втория предлага най-добрата гледка към Варненския залив!

Елате с приятели, със семейството, с любимия човек, с децата … За най-малките сме предвидили детска площадка, където да се забавляват така, както само те си знаят! 🙂

Ново лятно меню

Гръцко меню by Meraki

[dflip id="2309"][/dflip]

Любимото място на всички ...

Marmalad Port е място, където се чувствате комфортно! Гледката към морето вдъхновява разговорите и Ви помага да се насладите пълноценно на времето си. Храната при нас е издигнта в култ! Тематично за морската гара на Варна, в Marmalad Port предлагаме специално селектирани морски деликатеси … но това не е всичко! Страхотни Бургери! Ароматни пици на Пещ! Богат избор на месни ястия и деликатеси! Свежи салати! Богато Sushi меню! Десерти и Сладоледи – запазената марка на Marmalad!

С повод или без, на обяд или на вечеря, Marmalad Port може да отговори на всички Ваши изисквания и предпочитания. Хапнете вкусно, подсладете се с десерт и изберете ароматно кафе.

Marmalad Port е перлата в семейството на ресторанти Marmalad. Интериорния дизайн е този, който Ви дава простор и комфорт. Ако се огледате, ще забележите, че малките акценти в декора са навсякъде около Вас. Млади, вежливи и усмихнати, екипа ни ще Ви посрещне и ще Ви накара да се връщате тук отново и отново!

Най-пленителното меню във Варна ...

Menu - Marmalad Port Varna

[dflip id="1619"][/dflip]

Направи резервация

Искаш ли най-хубавата маса в най-хубавия ресторант - Marmalad World на Морска Гара Варна? Обади ни се сега и направи резервация!

тел. 088 500 8242

Посети ни

Гост на града или не, ти трябва да опиташ удоволствията на Marmalad Port. Ще ни намериш лесно!

Морска Гара Варна