fbpx

Най-впечатляващото място във Варна ...

Marmalad Port - Sea Port Varna

Marmalad Port - Морска Гара Варна

През последните години Морска Гара Варна се превърна в едно от най-предпочитаните и обичани места за развлечение на Варненци и на гостите на града. Новият облик на Морска Гара го прави предпочитано място за среща с морето и простора през всички сезони!

Точно мястото е една от причините Marmalad Port да се превърне в емблема на Морска Гара Варна. Ресторантът е на два етажа, като втория предлага най-добрата гледка към Варненския залив!

Елате с приятели, със семейството, с любимия човек, с децата … За най-малките сме предвидили детска площадка, където да се забавляват така, както само те си знаят! 🙂

Ново лятно меню

Гръцко меню by Meraki

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Любимото място на всички ...

Marmalad Port е място, където се чувствате комфортно! Гледката към морето вдъхновява разговорите и Ви помага да се насладите пълноценно на времето си. Храната при нас е издигнта в култ! Тематично за морската гара на Варна, в Marmalad Port предлагаме специално селектирани морски деликатеси … но това не е всичко! Страхотни Бургери! Ароматни пици на Пещ! Богат избор на месни ястия и деликатеси! Свежи салати! Богато Sushi меню! Десерти и Сладоледи – запазената марка на Marmalad!

С повод или без, на обяд или на вечеря, Marmalad Port може да отговори на всички Ваши изисквания и предпочитания. Хапнете вкусно, подсладете се с десерт и изберете ароматно кафе.

Marmalad Port е перлата в семейството на ресторанти Marmalad. Интериорния дизайн е този, който Ви дава простор и комфорт. Ако се огледате, ще забележите, че малките акценти в декора са навсякъде около Вас. Млади, вежливи и усмихнати, екипа ни ще Ви посрещне и ще Ви накара да се връщате тук отново и отново!

Най-пленителното меню във Варна ...

Menu - Marmalad Port Varna

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Направи резервация

Искаш ли най-хубавата маса в най-хубавия ресторант - Marmalad World на Морска Гара Варна? Обади ни се сега и направи резервация!

тел. 088 500 8242

Посети ни

Гост на града или не, ти трябва да опиташ удоволствията на Marmalad Port. Ще ни намериш лесно!

Морска Гара Варна